Nieuw in ons aanbod:
stedentrip Sevilla

klik op een foto om naar de reis te gaan

Veel mensen kennen Extremadura niet of hebben er zelfs nog nooit van gehoord. Toch wordt het meest Spaanse Spanje langzamerhand ontdekt door reizigers die van de gebaande paden af durven te gaan. Reizigers die zich graag laten verrassen door onbekende culturele parels en genieten van een eerlijke keuken en pure smaken uit de streek. Maar ook wandelaars en fietsers die de overweldigende stilte en rust tijdens hun actieve vakantie in Extremadura als een weldaad zullen ervaren. En wat dacht je van sterrenkijken bij een echt donkere hemel? Of bijzondere vogels spotten? Stilte en rust is de nieuwe luxe en deze luxe vind je in veelzijdig Extremadura.

Tierragua richt zich volledig op individuele maatwerkreizen in Extremadura. Al meer dan tien jaar bezoeken we Extremadura zeer intensief waardoor we een eerlijk en verrassend reisadvies kunnen geven. Kwaliteit, authenticiteit en sfeer vinden we heel belangrijk. Onze reistips leiden je van de gebaande paden, ver weg van de drukte.
Laat je inspireren door de voorbeeldreizen op deze website en laat ons weten hoe jouw ideale vakantie naar Extremadura er uitziet.

Onze reiswensen zijn uitstekend vertaald in onze reis door Extremadura, verrassend en in één woord: “Fantastisch”.
Freek & Paula, Ilpendam
De tips van Tierragua waren erg waardevol. Zo hebben we in het hammuseum veel geleerd over het leven van de varkens die lekker kunnen rondscharrelen in de weiden met steeneiken. Bovendien was de ibericoham verrukkelijk. Reizen met Tierragua in Extremadura is een echte aanrader!
Lony, Amsterdam
We waren zeer tevreden over de tips en de accommodaties van Tierragua.
Zo hebben we in de Vera-vallei heerlijk in de vrije natuur gezwommen in riviertjes en natuurlijke zwembaden. We genoten van de ruimte en rust in Extremadura. Het was een heerlijke vakantie in een prachtige streek!
Reza, Amsterdam

Deze reizen combineren goed
met stedentrip Sevilla

klik op een foto om naar de reis te gaan