Bestelprocedure in 5 stappen

Stap 1: Het aanvragen van een excursie of activiteit kan uiterlijk tot 7 dagen voor aanvang van de eerste activiteit of excursie gedaan worden via de knop hieronder.

Stap 2: Tierragua gaat voor je aan de slag om gidsen te benaderen en reserveringen te maken. Tierragua zal zo spoedig mogelijk een bevestiging (met boekingscode) sturen van de activiteiten en excursies die door kunnen gaan. Het kan zijn dat een gids of accommodatie al volgeboekt is en dat een reservering niet mogelijk is voor de data die door je opgegeven is. In dat geval hoor je dat ook. Hiervoor worden eenmalig boekingskosten* berekend.

Stap 3: Na bevestiging van de activiteiten/excursies dien je binnen 2 dagen de kosten inclusief boekingskosten betaald te hebben aan Tierragua.

Stap 4: Tierragua stuurt je voor het overmaken van de totale kosten een tikkie via Whatsapp. Wil je hier geen gebruik van maken dan kun je het bedrag ook rechtstreeks overmaken op de rekening van:

Tierragua: NL67 RABO 0325 9852 94 onder vermelding van naam en boekingscode.

Stap 5: Zodra de betaling ontvangen is, ontvang je per email of Whatsapp de benodigde gegevens voor de excursie of activiteit.

Wil je graag iets ondernemen in Extremadura dat niet op de lijst staat? Neem gerust contact met ons op en wij proberen je te helpen.

*De boekingskosten zijn:

  • bij 1 of 2 bevestigde excursies/activiteiten: €29,50
  • bij 3 of 4 bevestigde excursies/activiteiten: €49,50
  • bij 5 of 6 bevestigde excursies/activiteiten: €65,-