Je kunt in goed vertrouwen een reis bij Tierragua boeken

Tierragua is lid van het keurmerk Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties en je reissom is beschermd via de garantieregeling van STO Garant.

Tierragua is een Nederlandse reisorganisatie die gespecialiseerd is in reizen naar Extremadura. Op deze pagina vertellen we je graag meer over het lidmaatschap bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties en de garantieregeling van STO Garant. Je kan erop vertrouwen dat je reissom bij Tierragua in goede handen is.

Lid van de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties

De Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties telt inmiddels bijna 400 leden en behartigt de belangen voor deze specialistische groep reisbedrijven. Tierragua is lid van de vereniging. Voor de reiziger is het belangrijk te weten dat lid zijn van de vereniging de verplichting met zich mee draagt een garantieregeling te hebben voor de reissommen van reizigers. Mocht Tierragua als reisorganisatie failliet gaan, is je reissom beschermd tegen faillissement.

De vereniging zorgt er verder voor dat de belangen van de kleinschalige reisorganisaties behartigd worden in de politiek, op branche niveau en verstevigt de concurrentiepositie t.o.v. de grotere reisorganisaties.

Logo STO Garant garantieregeling Certo Escrow

Garantie geregeld: STO Garant

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Tierragua gebruik van STO Garant, een door de Autoriteit Consument en Markt (ACM) erkende garantieregeling. U kunt dit controleren via de STO Garant deelnemerspagina. Alle informatie over STO Garant vindt u op www.sto-garant.nl.
Bij elk (reis)aanbod van Tierragua op deze website leest u of de garantie van STO Garant van toepassing is. In de garantieregeling leest u wat de garantie inhoudt en welke voorwaarden van toepassing zijn. U vindt deze garantieregeling op de website van STO Garant – documentatie.

De werking

Indien de garantie van STO Garant van toepassing is op uw boeking, dan betaalt u de reissom niet aan Tierragua, maar aan de derdengeldenrekening van Stichting Derdengelden Certo Escrow, een bij De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM) geregistreerde betaaldienstverlener. Deze stichting derdengelden waarborgt uw reissom tot na afloop van uw boeking. De dag na afloop wordt de reissom vrijgegeven aan Tierragua. Mocht Tierragua voor het einde van uw boeking in financieel onvermogen geraken, dan voert STO Garant de garantie uit. In de garantieregeling leest u hoe u daar in dat geval aanspraak op maakt.