Primeur kleinschalige groepsreis Veelzijdig Extremadura

In voorjaar en najaar

Dit jaar organiseert Tierragua voor het eerst een unieke kleinschalige groepsreis naar de Spaanse regio Extremadura. Tegenwoordig zijn rust en ruimte een luxe. En dat is precies wat je in Extremadura vindt. Ver weg van het massatoerisme biedt deze veelzijdige reis veel cultuur, natuur en gastronomie. Dus voor elk wat wils zou je zeggen. Ook voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe vakantiebestemming is het authentieke Extremadura een topbestemming.

Het programma is heel divers en deze groepsreis wordt begeleid door twee Nederlandse gidsen die Extremadura op hun duimpje kennen. Vanuit twee viersterren accommodaties bezoeken we de highlights van deze regio en gaan we van de gebaande paden af om onbekendere ‘’juweeltjes’’ te bezoeken die in geen enkele reisgids te vinden zijn. Onderweg lunchen we in uitstekende restaurants om te genieten van de local cuisine.

De werelderfgoed steden Cáceres, Mérida en Guadalupe maar ook het prachtige Trujillo zijn de culturele hoogtepunten. En met een lokale natuurgids gaan we de natuur van Extremadura verkennen. We maken mooie wandelingen en er is de mogelijkheid om met een vogelgids op stap te gaan. Hoewel Extremadura relatief onbekend is in de reiswereld, is het onder vogelaars juist erg bekend omdat het als één van de mooiste vogelparadijzen van Europa wordt gezien. Een sommelier begeleidt ons naar een wijnboer in het wijngebied Ribera de Guadiana. Hier zullen we heerlijke streekwijnen, kazen en tapas gaan proeven.

Kijk voor meer informatie op: Groepsreis Veelzijdig Extremadura – Tierragua