Sevilla is de hoofdstad van Andalusië en heeft een rijk cultuurhistorisch verleden. Ook is Sevilla de stad van de zon, de sinaasappelbomen, de flamenco muziek en heerlijke tapas.

Hoe bijzonder is het om je reis naar Extremadura in deze prachtige en bruisende stad te beginnen? Hoewel Sevilla op een steenworp afstand van Extremadura ligt, zul je tijdens je reis toch twee verschillende werelden zien. Sevilla is een drukbezochte stad terwijl het toerisme in Extremadura nog steeds in de kinderschoenen staat. Gezellig druk versus ontspannen rust. Het combineren van Sevilla met één van onze bijzondere reizen naar het authentieke Extremadura laat je het beste van beide werelden zien.

Wat dacht je van een stedentrip Sevilla in combinatie met een fietsvakantie in Zuid-Extremadura?  Of een Sevilla-Astronomie reis? Ben je een echte cultuurliefhebber? Dan is een combireis Sevilla en Extremadura Werelderfgoed echt iets voor jou. Maar ook een autorondreis door Extremadura, een wandelvakantie, culinaire trip of een onthaasten-arrangement is uitstekend te combineren met een paar dagen Sevilla.

In hartje Sevilla heeft Tierragua een groot aanbod van luxe en sfeervol ingerichte appartementen. Bekijk hier dit aanbod en informeer naar de mogelijkheden om de reis voor jou persoonlijk te optimaliseren.

Klik op de foto om naar de reis te gaan

Reisaanbieding Stedentrip Sevilla en fietsen in Extremadura met een activiteit sterren kijken
Fietsen in Extremadura is heel goed te combineren met een stedentrip naar Sevilla