Ben je op zoek naar een minder toeristische vakantiebestemming?

In mijn blogs schrijf ik over massatoerisme en over de invloed van stilte en rust op je gezondheid. Twee onderwerpen die me intrigeren. Ik blijf me bijvoorbeeld verbazen over het feit dat de meerderheid van de mensen telkens weer voor populaire vakantiebestemmingen kiest waar massatoerisme de boventoon voert. Misschien heb je zelf ook al vaker de keerzijde van populaire vakantiebestemmingen ervaren en wil je wel eens van de gebaande paden af…

Kom dan binnenkort reisinspiratie opdoen bij de Beurs voor Bijzondere Reizen. De voorbereidingen voor deze beurs zijn in volle gang. Op 11 en 12 januari 2020 sta ik met Tierragua in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Het doel van deze ‘vakantiebeurs voor bijzondere reizen’ is een omgeving te scheppen waar het massatoerisme niet de toon aangeeft, maar waar selectief gekozen wordt voor kwaliteit en authenticiteit!

Op beide dagen geef ik presentaties over reizen naar Extremadura, één van de minst bekende en minst toeristische regio’s van Spanje. Op zaterdag 11 januari in de Albert Verweykamer en op zondag 12 januari in de Ontvangstkamer. Beide presentaties starten om 16.30. De stand van Tierragua is te vinden in het Adventure Travel Paviljoen (T44).

Je bent van harte welkom! Ik heb nog een aantal vrijkaarten weg te geven, dus neem contact met me op via email als je er een wil.

Na Amsterdam ben ik op nog meer beurzen te vinden:

16 t/m 19 januari 2020 Vakantiebeurs Utrecht (stand Extremadura)

1 en 2 februari 2020 Beurs Bijzondere Reizen Breda (stand Tierragua)

15 en 16 februari 2020 Fiets- en Wandelbeurs Gent (België) (stand Extremadura)

28 februari t/m 1 maart 2020 Fiets- en Wandelbeurs Utrecht (stand Extremadura)