Wandelvakantie in Extremadura

Vier vrouwen vertellen over hun belevenissen tijdens een wandelreis in Extremadura

Als wandelvriendinnen op zoek naar een bijzondere wandelbestemming kwam onze keuze uit bij Tierragua Reizen. De liefde voor de regio Extremadura die sprak uit de website was daar mede bepalend in.
Anouschka Holten, een bevlogen reizigster en eigenaar van Tierragua, heeft er alles aan gedaan om onze wandelwensen waar te maken.
Door alle reisbeperkingen zag zij zich genoodzaakt alle boekingen twee keer om te zetten en met ons naar nieuwe data te zoeken. Kortom na ruim twee jaar gingen we op reis.
Joke, Aalsmeer

We verbleven in twee heel verschillende appartementen. De eerste was heel modern en lag aan een pleintje, waardoor we vele facetten van het dorpsleven konden meemaken. Het tweede verblijf was een groot oud huis, helemaal in stijl verbouwd met mooi dakterras.
Vanuit beide locaties waren er allerlei uitstapjes en wandelingen mogelijk.
Els, Achterveld

We liepen over paden omgeven door prachtige witte brem en weidse vergezichten.
In de kleine dorpswinkels  kochten we heerlijke schapenkaas, iberico ham, wijn en brood. Uiteraard kun je overal lekker uit eten, maar het was fijn dat we ook in onze appartementen zelf konden koken! Ondanks dat het weer niet al te zonnig was hebben we genoten van de prachtige omgeving!
Rineke, Eindhoven

Een heerlijke vakantie gehad in de Extremadura waar de natuur nog puur is en de kersenbloesem in volle bloei stond.
Prachtige wandelingen, een bezoek aan de oude stad van Cáceres; een aanrader om daar rond te dwalen! Genoten van de wijn en de heerlijke kazen.
Tini, Akersloot